Vil du se danske youtubere?

Vil du se danske youtubere?

De største danske youtubere

At se youtubere er lidt ligesom at se en serie, men endnu bedre fordi det er mennesker i virkeligheden. Mange vælge at se youtube fordi det virker mere personligt og som om man snakker med nogen, en at sætte en film på. Og det kan lære dig en masse om forskellige personer, lande og hobbier. Mange danskere vælger at se danske youtubere, fordi det er nemmere at relatere til. Når youtuberen er dansk er det nemmere at forstå hvad de siger, og du behøver ikke bekymre dig så frygteligt meget om den del. I stedet kan du bare fokusere på hvad de har at sige. 

Grunde til at se youtubere

– Du kan lære meget nyt. Ved at se youtubere kan du lære mere om alle mulige emner og lade dig inspirere til at høre om noget, du ikke nødvendigvis kendte til før. Hvis du falder over nogen der snakker om noget du synes er spændende, kan du hurtigt se mange af deres andre videoer og lære mere om, hvad de gør til hverdag og hvad de interesserer sig for.

– Det er meget hyggeligt og hjemligt. Når der bliver sat en youtube video på, er der ligesom at have en ven der snakker i telefonen, bare lidt mere spændende. Du kan få et nærvær, og det er rigtig spændende at lære nye mennesker at kende. Det er også fedt for mange at følge med i youtuberes liv og få en idé om hvem de er som personer. Det er en slags kendt, men meget mere nede på jorden, fordi det er personer ligesom dig selv. 

– Det er let tilgængeligt. Du kan altid have youtube lige ved hånden. Fordi de bliver posted gratis på youtube, kan du både se med fra din computer og fra din mobil, så du altid kan følge med. Også når du er på farten. Det giver dig fleksibilitet og mulighed for underholdning lige gyldigt om du venter på toget, er igang med at lave med eller ude at gå en tur.

– Du kan nemt komme igang. Hvis du ikke ved hvor du skal begynde på at se youtubere, og du gerne vil se nogle gode danske nogle, kan du på top 10 youtubers finde de ti største danske youtubere. Så kan du lade dig inspirere af hvad de poster og måske finde en interesse selv. De kan lede dig videre til at finde andre senere.