Top 5 produkter til piger som kan bruges til gaveideer

Top 5 produkter til piger som kan bruges til gaveideer

Står du og mangler inspiration til gaver til hende? Det kan jo både være en mor, datter, svigermor eller en god veninde, men hvad står de egentlig og mangler? Der er selvfølgelig ikke et universelt svar på dette spørgsmål men vi har i denne artiklet samlet vores top 5 bud på produkter til piger.  For som du selv ved så kan det være en jungle at finde rundt i, især hvis man gerne vil give noget der er lidt mere spændende end et gavekort. Så hvis du er nysgerrig så læs med her.

1. En taske til alt slags vejr

Vi skal alle fra A til B og hende du skal give gave til er ingen undtagelse, derfor kan vi anbefale en rummelig og slidstærk taske, som både er god til en tur i træningscentret, men også som rummelig hverdagstaske.

Der er f.eks. det danske mærke Rains et godt bud da den laver tasker med et flot og slidtstrækt design. Den skiller sig ud med sin fine, sarte farve, kan bruges til sport og hverdag, og tøjet  bliver ikke vådt, når det regner. Win win! 

2. Hørtørre og glattejern i rejsestørrelse

Det kan være irriterende at skulle forsøge at få sin føntørre og sit glattejern til at passe ned i kufferten når man skal ud og rejse, men det kan også føles lidt dumt at investere i det selv eller også så tænker man bare ik over det. Derfor er det helt klart en god og undervurderet gave du kan give til hende.

3. Et polorid kamera

Det er super meget oppe i tiden at tage billeder på den gammeldags maner. Det er nærmest et produkt der står på samtlige teenagepigers ønskesedel og det har bestemt også sin charme da man nemmere får hængt billederne op og der bare er et eller andet ved at de er uredigerede og taget i øjeblikket uden større diskusion om hvorvidt det er godt eller ej.

4. En god ansigtscream

Den kan selvfølgelig være lidt mere tricky hvis ikke du kender hendes hudtype men som udgangspunk er  det noget alle kan bruge. Sørg evt. for et byttemærke eller lig mærke til hvis hun klager over tør eller fedtet hud. 

5. En god kogebog

En kogebog er nok et at de bedste produkter på markedet. Det opfordre nemlig både til madglæde og endnu bedre, til en aktivitet i kan lave sammen og hygge omkring. For er der noget bedre end at lave mad sammen?