To måder at blive mindre stresset

To måder at blive mindre stresset

Selvom stress ikke er noget hvor de fleste har klokkeklare symptomer, er det stadig noget de fleste frygter utrolig meget. For hvis man bliver alt for stresset, ender man med at blive en af de der mennesker der frygter at arbejde eller studere, i ren og skær frygt for at få det som de har haft det tidligere. 

Har jeg stress eller føler jeg mig bare stresset, er en af de ting der er utroligt gode at få slået fast. Hvis du bare har en stor skoleopgave for og du har spillet PS4 istedet for at lave den, og nu mærker presset – så er du vidst bare stresset lige nu. Hvis du på den anden side har overarbejdet dig selv dag efter dag – enten af egen fri vilje eller under din chefs opfordring, og vitterligt aldrig føler at du kommer til at lave andet end at skubbe papir for din overordnede – så er der gode chancer for at du måske er en lille smule stresset, men det kommer faktisk alt sammen ned til de symptomer som du går med og hvad du aktivt selv gør for at huske at holde fri og bibeholde din naturlige glød.

Nedenfor finder du to gode måder at afstresse i en stressende hverdag – velbekomme og det var så lidt! 

  1. Prøv dig frem med massage.
    Massage er for mange topfolk den perfekte pause, hvor de kan komme væk fra møderne, folk med spørgsmål og kontorets sus og dus. Under en massage får du både løsnet eventuelle spændinger i kroppen og du får samtidigt et ånderum fra dagens sus og dus. 

    Derudover udløser massage også dopamin og serotonin i vores kroppe, som er direkte forbundet med en større livsglæde – noget der virkelig er værd at have med hvis du pisker dig selv som en travhest på arbejdet. 

  2. Vend tilbage til din gamle hobby
    Selvom der måske var en grund til at du i sin tid valgt at ligge ______ på hylden (måske var det for at løfte den arbejdsopgave der gjorde dig stresset) så er det aldrig for sent at samle den op igen og pusle lidt med den. Vi mennesker har nemlig ekstremt godt af at gøre ting som vi bare holder af – uanset om det er frimærker, squash eller om du er en af de mennesker der elsker at hoppe ud af et fly. 

    Sidst men slet ikke mindst, så kan du med fordel bruge tid med din familie- og venner.