To grunde til at NUPO er et godt supplement

To grunde til at NUPO er et godt supplement

Hvad er nupo? Er sikkert det første du tænker. NUPO er et supplement til vægttab som over bare de sidste par år er blevet ubeskriveligt populært – og det er med god grund, det virker nemlig (hvis det selvfølgelig bruges rigtigt)

Bruges rigtigt? Tænker du garanteret – det er jo \’bare\’ mad? Hvordan kan mad bruges rigtigt og forkert? Her bør du tænke i ekstremer, folk med vægtproblemer eller mindreværd omkring deres har brugt mad i overensstemmelse med deres ønske om sundhed og udseende. Eksempler her kan være overspisning – som ikke er sundt, eller underspisning – som potentielt kan slå dig ihjel. 

NUPO bruges rigtigt, når det bruges som et supplement til din i forvejen gode kost. Jagter du eksempelvis et vægttab ved at drikke rigeligt med vand og spise mange salater – som også er en af de rigtige måder at skabe et kalorieunderskud og derved tabe sig, så går rigtig mange mennesker desværre stadig og føler sig sultne og det er her det bliver farligt, for når man går og er småsulten kommer den hurtige sult til – og det er den hurtige sult der gør at vi laver impulsmadkøb, som eksempelvis en snickers, energidrik eller andet stads der måske ikke er så gode for vores krop, som vi gerne vil have at den her. 

Her kommer NUPO ind i billedet, nedenfor finder du to gode og sunde grunde til at altid have en back-up NUPO med i tasken.

  1. Hvis du forbereder dig på din lille sult, undgår du også at ende med at undgå at købe et eller andet snask, som du i sidste ende fortryder at have købt. Med rigeligt at sunde fibrer, protein og kulhydrat får du den benzin som din krop har brug for, for lige at kunne gå den ekstra kilometer, eller lige klare dig igennem det vigtige forretningsmøde uden at ende med at vrisse af nogle af dine kollegaer – noget man helst ikke ønsker at gøre. 
  2. Rent vitamin, snakker NUPO og vægttab det samme sprog.
    NUPO er nemlig lavet til folk der allerede søger mod at smide de overflødige julekilo, mens de samtidigt forsat lever deres liv som de plejer – der er nemlig ikke noget værre end at føle at man skal omlægge HELE sit liv og måden man lever det på, bare for at smide et par ekstra kilo man er lidt usikre på – det behøver du ikke med sund kost, regelmæssig motion og en NUPO i tasken.