Sådan investerer du – for nybegyndere

Sådan investerer du – for nybegyndere

Hvis der er én ting som de fleste har lært af at se film, serier og andet, så er det at hvis man gerne vil blive virkelig rig, altså ikke bare millionær rig men milliardær rig, så skal man vide hvordan man laver gode investeringer og gøre det meget. 

Det er nemlig slet ikke så svært som de fleste går og tror at komme i gang med at investere, og lige for tiden er det faktisk det der holder folk væk fra at gøre det – for alle ved at man tjener flere penge på at eje, end ved at arbejde. 

Hvis du går med en lille drøm om at blive en investorer, så er du kommet til det helt rigtige sted. I denne artikel griber jeg fat i nogle af de bedste overvejelser du kan gøre dig, for at komme godt i gang med at investere. 

Kan du undvære pengene?

Det første du bør gøre dig er selvfølgelig at skrabe en betragtelig sum penge sammen som du overhovedet ikke kommer til at savne – første regel indenfor investering er nemlig at du aldrig må investere penge som du potentielt set kommer til at savne, hvis du skulle miste dem. 

Når du har en opsparing der rent faktisk kan bruges til at skyde i virksomheder skal du finde et startup med utroligt store ambitioner – det nytter ikke at de er gode, de skal have lyst til at være de bedste. 

Sådan agerer du investorer

Hvis du er lidt i tvivl om hvordan du bedst opfører dig som den investorer de altid har drømt om, så tænkt på dig selv om et virkelig høj kvalitets brand af gødning – hvis du gøder de rigtige steder kan du også gro træer, måske pengetræer. 

Der er selvfølgelig også muligheden i at smide alle dine penge efter aktier og andre investeringer hvor du ikke dirkete er en investorer. For nogle mennesker fungerer det meget bedre for dem ikke at have for meget med beslutningstageriet at gøre, men derimod bare eje andele af forskellige virksomheder i stedet. 

Hvis du ikke har alverdens tid eller kræfter på hænderne eller måske gerne bare vil være en mere stille partner, så er det her højest sandsynlig vis vejen frem for dig. Der findes utroligt mange mennesker der har rigdomme som vi næsten ikke kan forestille os, der \’bare\’ agerer stille partner i et stort firma. 

Se mere her for gode tips og tricks til investeringer.