Sådan finder du det rette ammetøj

Sådan finder du det rette ammetøj

Efter at have været gravid, er en del af det, med at få mest ud af sin amning at have det rette ammetøj. Så hvad end du lige er startet med at lede efter nogle nye stykker tøj til din garderobe, har vi nogle gode ideer til at hjælpe dig med at se og føle dig bedst på mode i dit ammetøj.

Brug en amme bh

En god amme bh er grundlaget for enhver garderobe når du ammer. Mens du kan vælge at vippe op eller trække en almindelig bh til side, finder du ud af, at dine bh’er mister støtte hurtigere på denne måde. Amme bh’er har derimod specielle klip eller kroge, der hjælper en sektion stof med at folde sig ned uden at påvirke bh’ens støttestruktur.

Brug en tank top under tøjet

Hvis du skal åbne, løfte, trække til side eller løsne din skjorte eller kjole, får du med en tank top nedenunder en bedre følelse af dækning. Vælg en tank top med bredere åbninger til armene eller en nedre halsudskæring, så du kan skubbe den til side eller trække den ned for at imødekomme dine behov. Din krop og halsudskæring vil stadig være dækket, når du løfter eller knap dit øverste lag op, så det er et let trick for at føle sig mindre blottet.

Brug knapper

En tøjgenstand med knapper såsom skjorter er en enkel måde til hurtigt at åbne din skjorte, når det er nødvendigt. Hvis du forlader de nederste knapper, kan du føle dig mere sikker og mindre tilbøjelige til at vise mere, end du havde tænkt dig at vise.

Brug en slå om kjole

Uanset om du leder efter noget til arbejde eller en aften i byen, er en slå om kjolen en ammende et godt essentiel stykke tøj til garderoben. De fleste normale kjoler er akavet at have på, når du ammer, især dem der lynlås i ryggen, så en slå om kjole er den perfekte løsning. Med et lag stof, der er draperet i et kryds og tværs over det andet, har du ingen problemer med at amme din baby, imens du stadig ser fantastisk ud.

Brug et tørklæde

Vil du have noget ekstra privatliv uden besværet med, hvad du skal have på af tøj for at kunne amme? Halstørklæder har været et modestykke i mange år efterhånden og er en smuk måde at fremhæve ethvert outfit på. Vælg bredere tørklæder i tynde stoffer, så du ikke føler dig tynget – på den måde får du masser af dækning.

Etiket: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*