Kan det betale sig at sælge sit guld?

Kan det betale sig at sælge sit guld?

Kan det betale sig for dig at sælge dit guld? Ja, det er jo det helt store spørgsmål, men det korte svar er ja. Det kan nemlig godt betale sig at sælge sit guld, som man alligevel bare har liggende. Guld er penge værd, og hvorfor ikke få det meste ud af sit guld, når man alligevel kan?

Guld er den mest sikre investering man kan gøre sig, for det falder sjælendt i værdi, og du kan til hver en til sætte dit Guld til salg, hvis du står og har brug for penge, og ikke ønsker at gå ud og gældsætte dig ved at optage dyre lån. 

Hos pantsat kan du let sælge dit guld, eller pantsætte det, hvis du har brug for penge nu og her, men samtidig ikke ønsker at gå endegyldigt af med dit guld. 

Hvad er fordelene ved at sælge sit guld?

Fordelene ved at sælge sit guld er, at du får pengene med det samme, og så skylder du ikke nogen noget. Hvis du ligger inde med guld, som du af den ene eller grund ikke bruger, så kan du passende sælge det til pantsat, som opkøber guld til markedets bedste priser. Det ville jo være rigtig dumt at sælge sit guld for billigt, men hos pantsat opnår du altid en helt igennem fair pris på det guld, som du ønsker at sælge. Du kan booke et møde hos pantsat online, og derved få et uforpligtende tilbud på dit guld, som du ønsker at sælge. Du kan derefter indlevere guldet i en af pantsats butikker i enten København eller Aarhus – eller du kan sende dit guld, hvis det passer dig bedre. Så snart pantsat har modtaget dit guld, og kontrakten som bliver lavet imellem jer er underskrevet modtager du din betaling direkte ind på din konto. 

Kan det betale sig at pantsætte sit guld?

Ja det kan godt betale sig at pantsætte sit guld. Når du pantsætter dit guld, optager du et lån, hvor du ligger dit guld i pant, hvis du nu ikke kan tilbagebetale lånet som du har optaget. Hvis du nu sagtens kan betale lånet tilbage, så får du selvfølgelig også dit guld tilbage igen. Du kan trygt pantsætte dit guld hos pantsat, og der bliver lavet en kontrakt på jeres aftale, så det hele står klart for begge parter. På den måde undgår man også irriterende og unødvendige misforståelser, som ellers kan opstå.