Gør drømmen til virkelighed med Chanel

Gør drømmen til virkelighed med Chanel

Hvem kender ikke til Chanel? 

Du kan netop selv sørge for at være den heldige ejer af en Chanel taske

Coco Chanels skønneste historie: 

Coco Chanel er skyld i den måde kvinder begyndte at klæde sig og i 1909 stammer brandet fra, da det gik amok og alle derefter værdsatte hendes design og med hjælp fra Karl Lagerfeld – blev modehuset moderne og med et skønt og klassisk logo der sad designet på alt fra de smukkeste håndtasker, sko og solbriller til mænds tasker, ure og sneakers. 

Med de smukkeste designs  er det  aldrig nogensinde en taske man går galt i byen med. Tværtimod er det en investering både for dit udseende, men også for din pengepunkt. 

Hvis du altid har drømt om tasken og ikke lige står med pengene, så frygt ej. Lav en opsparing akkurat til tasken og sæt lidt penge ind, hver måned. Så vil du med tiden opdage at pengene gror og at du snart vil have råd til drømmetasken. Du kan også med fordel rydde ud i din garderobe og sælge nogle af de ting, som du aldrig rigtig får gået med. Nedenstående er nogle råd, som du kan gøre brug af – så du netop får hurtigt råd til din elskede Chanel som du længe har kigget på.

Her er et par andre gode råd: 

  • Spar på sommerferien – hvad med en sommer, at holde ferien i Danmark og spare pengene – på den måde får du hurtig råd til den Chanel taske som du går og drømmer om.
  • Hold en fødselsdag – og ønsk dig i stedet et beløb til tasken fra dem du holder af – på den måde, kan du lave en opsparing og dine nærmeste kan have været skyld i, at du nu får verdens fedeste fest og en smuk Chaneltaske oveni. 
  • Tag evt. din veninde under armen og spørg om i ikke skal holde et loppemarked sammen. Tag fri en søndag og hold det i nærheden af, hvor i bor – der er sikkert noget du ikke længere har brug for, som andre kvinder kan få stor glæde af
  •  Drop takeaway i en periode, det skader ikke at bruge pengene på en taske i stedet, hvis du har muligheden.  – det er også sundere for dig og du vil opdage at der er mange penge at spare, for takeaway løber meget hurtigt op. 
  • Køb tasken brugt – gennem en vintage forhandler – du får her en unik taske som ingen har og sparer penge.
Etiket: , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*