Find den rigtige beskæresaks

Find den rigtige beskæresaks

Er det tid til at hækken skal have en ordentlig omgang? 

Så overvej at læse mere om de perfekte Beskæresakse. Hvis du er haveejer, kendt du sikkert følelsen af at hækken gror og ukrudtet ikke forsvinder af sig selv. Du kan derfor anvende en god beskæresaks, som er vigtig uundværlig for dit havearbejde. Det er flere størrelser af sakse, men de mindre af dem kan f.eks. også være en hjælp til  at klippe de små planter og små græne af, som kan forstyrre din skønne haves udseende. Der findes forskellige størrelser og modeller af beskæresakse, så det er altså altafgørende at vælge en, der passer til dit behov og den type gren, plane, blade eller ukrudt som du vil beskære. 

Beskæresaksen er et dejligt redskab, til dig der elsker havearbejde og du vil blive lettet over hvor nemme de er at anvende. Det er vigtigt, at saksen har et skarpt klippehoved, så den kan klippe grene og buske helt skarpt. Derudover er det også vigtigt, at den har et behageligt håndtag, som passer til netop dine behov.

Det bedste tidspunkt at beskære, er klart om sommeren, for der har buskene og træerne nemmest ved at hele. Saksen kan rette dine træer og buske til, hvis du netop oplever at dine træer og buske er blevet lidt for volsomme i sommerperioden. Når du skal i gang, så husk at der er nogle træer og buske som er følsommere end andre. Dette er fx. Roser, Lavendel eller træer med stenfrugter. Undersøg det nærmere på internettet, så du skåner dine planter og får det bedst mulige resultat i haven. 

Hvad skal jeg kigge efter?

Det du skal kigge efter, når du skal købe en beskæresaks er, at den skal kunne skære igennem når du trimmer din have. Den skal altså sikre at du får fuld kontrol i brugen af saksen. En god saks har en lås som sikrer at dit brug er korrekt og at du får kontrol over det som du beskærer. 

Der findes både beskæresakse med sideskær og minder om køkkensaksen, som skal bruges til friske grene. Men også en saks med modskær og er optimal i brugen til tørre grene. Det bedste ville være at købe begge to, for så har du til ethvert behov, som kan opstå i din have og får flere muligheder, når du leger gartner i din skønne have. 

Læs også Sådan beskærer du dine buske om Beskæring af buske hos overfloden.dk.

Etiket: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*