Få en sommer i verdensklasse

Få en sommer i verdensklasse

Når solen kommer frem og det endelig er tid til sommer og glade dage, så er det naturligt at have et ønske om at kunne hoppe i sine shorts eller en kjole og have bare ben.

For mange bliver denne naturlige sommerglæde dog i den grad hæmmet af generende karsprænginger på benene. Derfor er det nu altafgørende for mange forbrugere at det er muligt at gøre noget ved det.

Karsprængninger

Helt grundlæggende opstår karsprængninger når blodkarrene bevæger sig op i det øverste lag af huden. Som de fleste nok ved består huden nemlig af flere tynde lag hud lige under hinanden. Disse karsprængninger kan dog fjernes helt uproblematisk med denne anerkendte skleroseringsbehandling.

Karsprængninger varierer både i størrelse og farve. De kan være røde eller ovre i det blålige/lilla agtige nuancer til det nærmest sorte. Nogle er helt tynde og fine mens andre fremstår mere kraftige. 

For de fleste mennesker der døjer med dette er det det kosmetiske aspekt af det der er problematikken. Når det så er sagt kan disse karsprængninger også forårsage fysiske gener og ubehag af anden art.

Behandling

Siden 1930\’erne har sklerosering hjulpet flere millioner af mennesker over hele verden. Det er med andre ord en internationalt anerkendt og yderst effektiv behandlingsform. Metoden er gennemtestet til det yderste. 

Sklerosering giver ingen smertefulde eller alvorlige bivirkninger. Du kan naturligvis opleve en smule rødme og kløe de første par dage efter selve behandlingen. Det kan altså sagtens lade sig gøre at leve sit almindelige liv og udføre sine hverdags gøremål uden problemer, allerede fra første øjeblik.

Selve behandlings metoden består af en indsprøjtning. Denne indsprøjtning indeholder koncentreret saltvand. Produktet injiceres med en ganske lille og tynd nål.

Alle behandlingerne er skræddersyet. Dette betyder altså at hvert enkelt tilfælde er forskelligt. Der findes ikke to kunder der er ens og som kræver det samme. Dermed sagt kan resultaterne også varierer ekstremt meget. Nogle hudtyper er mere egnet til denne form for behandling. Derfor vil nogle opleve at disse karsprængninger er helt forsvundne efter blot en enkelt behandling, mens andre skal behandles flere gange og over en længere periode.

For at Få smukke ensartede ben uden karsprængninger er alt du skal gøre at følge dette link. Du vil blive vejledt igennem et forløb med helt igennem fantastisk service og læger der har styr på hvad de laver. Du kan være garanteret af din behandlere er certificerede læger og sygeplejersker der har mange års erfaringer indenfor dette specifikke felt.