Dubai – oplev den vildeste tur med Formel 1

Dubai – oplev den vildeste tur med Formel 1

Oplev Formel 1 og få en unik rejse til Dubai som du aldrig vil glemme!

Jeg drømmer selv om denne rejse, og jeg er sikker på det er enhver mands drøm at komme på en rejse, som både inkluderer ren luksus og det vildeste formel 1 i Dubai. Vil du også med og opleve årets sidste Formel 1 løb hvor den nye verdensmester findes og fejres? Du vil nemlig opleve et motorløb hvor der køres i både dagslys og i de mere mørke timer. Mærk hvordan solens stråler skinner lige ind i dit ansigt (Husk lige solcremen) og den varme som man bare har savnet gennem hele vinteren. Oplev en fornyet energi i  november måned, som i danmark altid er en kold fornøjelse, men du vil nu i stedet føle at du er på ferie i august. Du kan med en rejse til Dubai kombinere turen med et storslået motorløb med oplevelser og luksus i Dubai, nu du alligevel er taget afsted. NEMLIG FORMEL 1!

Drømmer du dig væk? så bare vent, her kommer meget mere om turen. Hvis du tager rejsen inkluderet med på en Formel 1 i Dubai får du lov til at  opleve hvordan du finder luksus i alle Dubais lækre områder.

Først og fremmest skal du bare klikke bestil rejse og udfylde diverse informationer, så skal du pakke din kuffert og derefter, sætter du dig ind i en kæmpe luksus flyvemaskine Emirates, så kommer du direkte til Dubai! Du må bare opleve Formel 1 i Dubai

I flyveren bliver du mødt af søde Stewardesser, som serverer alt du har brug for, og du behøver ikke andet end at læne dig tilbage og få serveret en kold drink, måske et glas champagne? Hvorfor ikke? Du skal jo på ferie og læne dig blidt tilbage! Når du ankommer venter et lækkert 5-stjernet hotel i millionbyen Dubai og du kan se frem til at opleve et fantastisk Formel 1 Grand prix i Abu Dhabi. Det er ikke et racerløb, det er sæsonens sidste Grand prix og en hel unik chance for at opleve det VILDESTE raceløb. Når racet ikke er igang, så udforsk byen og shop amok. Du finder de vildeste butikker og må nok hellere gøre plads til et par ekstra kilo i kufferten til at tage nogle ting med hjem. Du finder også  lækre strande og poolområder og du kan slå dig lige så løs som du har lyst til og virkelig føle en luksus i hele byen. Det ligner altså ikke Danmark og du vil føle dig langt væk på en god ferie. 

 

 

Etiket: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*