Bliv klogere på Evolve Organic Beauty

Bliv klogere på Evolve Organic Beauty

Evolve Organic Beauty

Evolve Organic Beauty er et brand der skaber organisk hudpleje samt naturlige skønhedsprodukter til henholdsvis ansigtet, kroppen og håret, uden nogle former for skadelige stoffer.

Evolve Organic Beauty er blevet skabt af den prisvindende iværksætter Laura Rudoe, der på et tidligere tidspunkt i sin karriere også har været med til at skabe brandet NUDE. NUDE har ligeledes opnået stor international anerkendelse. Gennem Evolve Organic Beauty har Laura Rudoe produceret sin egen hudplejeserie. Visionen bag denne hudplejeserie er, at gøre det lettere for dig som forbruger, at leve både grønt og sundt i løbet af hverdagen.

Hudplejeserien er blevet til, uden brugen af skadelige stoffer, men i stedet med fokus på at benytte så naturlige og økologiske ingredienser, som overhovedet muligt. Som noget ganske særligt er alle de produkter du finder fra Evolve Organic Beauty fremstillet i hånden, hvilket du som kunde tydeligt kan mærke, ned i hver enkelt lille detalje. Du kan samtidig trygt regne med, at alle de ingredienser der anvendes i produkterne bliver undersøgt nøje inden de bruges.

For at det ikke skal være løgn har Laura, i sin søgen efter de helt rigtige, grønne og sunde ingredienser, blandt andet været forbi Amazonas. På denne måde viser hun et ekstremt stort engagement samt passion for, at sørge for at give hendes produkter det bedste af det bedste, sådan så du kan føle dig helt sikker på, at du ikke tilføre noget til din krop, som den ikke er glad for.

Evolve Organic Beauty Hyaluronic Serum

Et godt eksempel på et af deres produkter er denne serum. Her finder du en ren serum, som er lavet specielt til normal eller tør hud og den indeholder hele 200 milligram hyaluronsyre, som er en syre der sørger for at fugte huden indefra og ud.

Serummet fylder hudens fine linjer ud og modvirker derfor også rynker. Ved hjælp af økologisk granatæble ekstrakt sørger serummet desuden også for, at blødgøre samt beskytte huden.

Evolve Organic Beauty Daily Renew Facial Cream

Sidst men ikke mindst har vi denne populære ansigtscreme. Ansigtscremen restaurerer ved hjælp af en blanding af naturlige og økologiske olier. Cremen indeholder eksempelvis også populære ingredienser som; arganolie, der sørger for at nære samt pleje huden og hyaleuroniske syrer, der beroliger og fugter huden helt ned i dybden.

Du vil opdage, som en ekstra lille bonus, at cremen tilmed er tilsat en skøn duft af beroligende og naturligvis allergivenlig vanilje og kokosnød.