3 ting du skal være opmærksom på ved fedtforbrændere

3 ting du skal være opmærksom på ved fedtforbrændere

Hvis du går med overvejelser om at investere i en fedtforbrænder eller såkaldte slankepiller, så er du langt fra den eneste. Der er utroligt mange af os der går og bakser med at få julefedtet ordenligt af, her før foråret og sommeren – hvor vi selvfølgelig allerhelst vil stå utrolig skarpt på stranden. 

Før du går igang med at bestille alt hvad der hedder slankepiller, fedtforbrændere og såkaldte fat-burners, så er der et par ting du skal være opmærksom på – både for din og dit helbreds skyld, men også for at du ikke ender med at købe et produkt i dårlig kvalitet, der ikke rigtigt gør nogen markant forskel i sidste ende. Der er nemlig et hav af dårlige mærker derude, der enten kan være skadelige for dig og dine organer på sigt og som ikke rigtigt gør hvad de lover – men hvis man er ny i faget, og ikke helt sikker på hvordan man skiller skidt fra snot, så kan du med fordel læse tre ting, du bør være opmærksom på, herunder:

Slankepiller – do\’s and dont\’s

  1. Do 
    Vælg et organisk mærke med naturprodukter. Der er garanti for kvalitet, hvis du vælger et organisk produkt som eksempelvis keto plus, grønne kaffe bønner eller den gode gamle chili. Hvis du vælger at gå ned at den organiske vej, er du også sikret at dine produkter ikke har været forbi et laboratorie, og er blevet fyldt op med diverse.
  2. Don\’t
    Vælg det der lyder bedst. Inden for fitness supplement verdenen er den gyldne fingerregel at hvis det lyder for godt til at være sandt eller sundt, så er det det nok heller ikke. Der findes ikke bare et hav, men et ocean af forskellige fedtforbrændere der lover at kampspule alt hvad der ikke er mavemuskler og markeringer af kroppen – og det er ligeså usundt som det lyder. Din krop er ikke lavet, rent biologisk, til at smide ekstreme mængder vægt på ingen tid. Det er også derfor man oftest ser, at de deltagere der har været med i sådan nogle slankeprogrammer der handler om at tabe mest på mindst tid, tager store dele af det på igen, når showet er ovre – det er det gode gamle ordsprog what comes around, goes around.
  3. Mærk efter hvad der fungerer for dig
    For mange er det ikke engang sikkert at slankepiller og andre supplementer er vejen frem. For nogle (måske de fleste) er det der fungerer aller bedst bare at omlægge sin kost.